Contacteer ons

Op deze pagina vindt u (linken naar) de contactgegevens van het zorgaanbod dat WINGG zelf organiseert. Voor de websites van onze netwerkpartners verwijzen wij u naar de pagina Links.

Blijft u graag op de hoogte van wat er in het netwerk leeft of van de vormingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onze "agenda" onderaan. 

WINGG Crosslink

Zorgdragers (CLB, jeugdhulp, huisarts, pediater, CAW, ...) die op zoek zijn naar een gepaste hulpverlening voor kinderen en jongeren met een geestelijk gezondheidsprobleem krijgen hier consult, advies en ondersteuning.

Aan onze consult telefoon zitten gespecialisseerde hulpverleners uit de GGZ die u te woord kunnen staan om u verder te helpen. 

Onze consultlijn is dagelijks bereikbaar

elke werkdag van 8u30-12u30 en van 13u00-17u00:

Noord-West-Vlaanderen via 051/69.10.60

Zuid-West-Vlaanderen via 051/69.10.61 

WINGG Crisis

Indien u als hulpverlener op zoek bent naar kortdurende hulp in een crisissituatie, vindt u hier meer informatie over het Crisisprogramma WINGG.

WINGG Care

Als u in verband met een aanmelding vooraf telefonisch contact wenst met iemand van het Mobiel Team Care WINGG kan u best contact opnemen met Annelies Carron( annelies.carron@wingg.be of 0486/12.11.01) of met Marie Deboutte (marie.deboutte@wingg.be of 0478/66.26.58).

Conventie 'ambulante psychologische zorg in de eerste lijn'/Eerstelijnspsychologen

Wanneer je een eerstelijnspsycholoog zoekt, vind je die via elpen.be.

Ben je zelf klinisch orthopedagoog of psycholoog en zoek je info rond de conventie, dan kan je hier terecht.

WINGG Casemanagement

Casemanager: Tim Verbeke, tim.verbeke@wingg.be, 0486/12.11.13
 

ODET

ODET (Ouders met Druggebruik Expertise Team) is er voor iedereen die in contact komt met kinderen waarvan de ouders drugs gebruiken. Contactgegevens vind je hier.

Telefonische permanentie

Op dinsdagvoormiddag van 9u tot 12u en donderdagnamiddag van 13u tot 16u kan u ODET rechtstreeks telefonisch bereiken op het algemeen nummer: 051/43.29.93.

Via mail

algemeen.odet@wingg.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×