Contacteer ons

Op deze pagina vindt u (linken naar) de contactgegevens van het zorgaanbod dat WINGG zelf organiseert. Voor de websites van onze netwerkpartners verwijzen wij u naar de pagina Links.

Blijft u graag op de hoogte van wat er in het netwerk leeft of van de vormingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onze "agenda" onderaan. 

WINGG Crosslink

Zorgdragers (CLB, jeugdhulp, huisarts, pediater, CAW, ...) die op zoek zijn naar een gepaste hulpverlening voor kinderen en jongeren met een geestelijk gezondheidsprobleem krijgen hier consult, advies en ondersteuning.

Aan onze consult telefoon zitten gespecialisseerde hulpverleners uit de GGZ die u te woord kunnen staan om u verder te helpen. 

Ons aanspreekpunt is dagelijks telefonisch bereikbaar:

  • Noord-West-Vlaanderen via 050/14.08.84, bereikbaar elke werkdag van 8u30-11u30 en op dinsdag en donderdag van 13u00-16u00.
  • Zuid-West-Vlaanderen via 051/15.26.66, bereikbaar elke werkdag van 8u30-11u30 en op dinsdag en donderdag van 13u00-16u00.

WINGG Crisis

Indien je als hulpverlener op zoek bent naar kortdurende hulp in een crisissituatie, vindt u hier meer informatie over het Crisisprogramma WINGG.

WINGG Care

Indien je als hulpverlener op zoek bent naar meer informatie over ons aanbod mobiele, aanklampende hulpverlening, vind je hier meer informatie over het programma CARE (langdurige zorg).

Conventie 'ambulante psychologische zorg in de eerste lijn'/Eerstelijnspsychologen

Wanneer je een eerstelijnspsycholoog zoekt, vind je die via elpen.be.

Ben je zelf klinisch orthopedagoog of psycholoog en zoek je info rond de conventie, dan kan je hier terecht.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×